Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید رضازاده روز ‌سه‌شنبه در فایل صوتی درباره ساماندهی امور دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی افزود: همچنین برای کسانی که بهمن‌ ماه شهریه نداده‌اند، طی دو نامه به همه واحدهای دانشگاه آزاد دستور داده شده که دانشجویان بهزیستی را ثبت‌نام کنند به شرطی که بدهی‌های مربوط به سال‌های قبل را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برخی دانشجویان در سال‌های قبل سقف اعتبار داشتند و بنابراین باز هم به دانشگاه بدهکار بودند و بدهکاری به دانشگاه جمع شده و اکنون دانشگاه آن بدهکاری را مطالبه می‌کند که پرداخت آن به عهده خود دانشجو بوده، بنابراین اکنون آنچه وظیفه بهزیستی انجام شده است.

توجه به امور مناسب‌سازی دانشجویان معلول در تفاهم‌نامه‌های بهزیستی و دانشگاه آزاد

رئیس مرکز فناوری سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: اگر دانشجویی در مورد دانشگاه آزاد یا پیام نور مشکلی دارد باید آن مورد را به بهزیستی و واحدهای استانی بهزیستی منعکس کند و واحدهای استانی طی تذکری از سوی بهزیستی باید نسبت به این موارد پاسخگو باشند.

رضازاده اظهار داشت: با دانشگاه آزاد و پیام‌نور جلساتی برگزار کردیم تا روند پرداخت شهریه‌ها تسهیل‌ شود و سامانه‌ها به هم متصل شود تا رد و بدل مالی برای دانشجو وجود نداشته باشد و ثبت‌نام‌ها به صورت الکترونیک باشد. پس از هماهنگی با این دانشگاه‌ها با دانشگاه علمی و کاربردی نیز هماهنگ خواهد شد. در تفاهم‌نامه‌ها علاوه بر مسائل مالی، برای دانشجویان به مباحث مناسب‌سازی و در اختیار گذاشتن امکانات متناسب با معلولیت دانشجویان نیز پرداختیم.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون با محدودیت سقف پرداخت مواجه بودیم اما اکنون به دلیل صرفه‌جویی در منابع، سقف در پرداخت نداشتیم مگر آنکه در موارد شهریه نامتعارفی بوده که آن‌هم برای اولویت‌های یک، صد در صد پرداخت کردیم.

بهزیستی به دانشگاه آزاد بدهی ندارد

رئیس مرکز فناوری سازمان بهزیستی کشور گفت: دو بار برای همین ترم دانشگاه آزاد اسلامی نامه زده و اعلام کرده بدهی‌هایش پرداخت شده و به واحدهای خود اعلام کرده که در ثبت‌نام دانشجویان خللی به وجود نیاید. این امر نشان‌دهنده این است که بدهی‌های خود را پرداخت کردیم. سامانه دیده‌بان که داریم کمترین شکایت در مددجویی مربوط به دانشجویان است نشان‌دهنده این است که رضایت عمومی در دانشجویان اتفاق افتاده است و ناشی از ساماندهی دانشجویان بهزیستی و تسریع پرداخت‌ها و ابلاغ شیوه‌نامه ها است.

رضازاده یادآور شد: طی دو سال گذشته به دلیل اینکه احساس نیاز می‌شد برای ساماندهی امور دانشجویان کمیته‌ای متشکل از معاونت‌های اجتماعی و توانبخشی سازمان با محوریت سازمان فناوری اطلاعات و عضویت معاونت پشتیبانی تشکیل شد. در گام نخست ما باید بدهی‌هایی که به دانشگاه‌های مختلف و به ویژه دانشگاه آزاد را داشتیم، بررسی می‌کردیم و متوجه شدیم که حدود چهار ترم از بدهی‌های دانشجویان ما به دانشگاه آزاد باقی مانده که دانشگاه آزاد بستانکار است و به همین دلیل برای ثبت‌نام یا انتخاب واحد یا آزمون یا فارغ‌التحصیلی دانشجویان، مشکلاتی ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکه در گام دوم آمار و ارقام دانشجویان خود را بررسی کردیم، افزود: برای این کار نیز سامانه‌ای طراحی کردیم و به‌گونه‌ای فقط کسانی که مشمول مددجویی بهزیستی می‌شدند، آنها می‌توانستند در آن سامانه ثبت‌نام کنند و با این دو گام، با بررسی بدهی‌ها توانستیم بدهی‌های خود را بروز و پرداخت کنیم؛ اکنون بهزیستی به دانشگاه آزاد هیچ بدهکاری ندارد.

واریز مستقیم پول به دانشجو در انتظار راه‌اندازی زیرساخت‌های فناوری

رئیس مرکز فناوری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به پرداخت بدهی‌های مربوط به سنوات گذشته، گفت: ترم بهمن سال گذشته بخشی از آن را پرداخت نکردیم که با هماهنگی خود دانشگاه آزاد است و پول آن موجود است و به دلیل تقاضای دانشگاه آزاد آن پول را پرداخت نکردیم و در واقع آنها خواستند پول متمرکز به حساب دانشگاه آزاد واریز شود و ما این شرط را داشتیم که اگر پول واریز شود باید مستقیم در حساب دانشجو باشد که زیرساخت‌های فناوری آن را باید فراهم می‌کردند که تاکنون فراهم نشده و ما قصد داریم این پول را همچنان به حساب دانشجو واریز کنیم. این پول موجود و آماده واریز است و تائیدیه‌های لازم را گرفته است. بنابراین ما هیچ بدهی به دانشگاه آزاد نداریم و همه بدهی‌های مربوط به سنوات گذشته را پرداخت کردیم.

رضازاده خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های دیگر غیر از دانشگاه آزاد نیز مواردی بوده است که بدهی‌های وجود داشته که اعتبار آنها تامین و به استان‌ها پرداخت شده است و استان‌ها به دانشگاه‌های مختلف تسویه کرده‌اند. ما از سال‌ گذشته نیز در واقع از طریق سامانه به خود دانشجو پرداخت داشتیم. کل مواردی که در سامانه ثبت‌نام کردند و مدارک خود را بارگذاری کردند و مدارک آنها صحیح بوده و شماره حساب صحیح داشتند، پول به حساب آنها واریز شده است. حتی ۲۰ درصد از مواردی که ترم بهمن‌ماه نیز بوده، پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: بنابراین اکنون هیچکس نیست که در سامانه ثبت‌نام کرده باشد، مدارک را بارگذاری کرده باشد، مشمول شرایط مددجویی ما باشد و شماره صحیح داده باشد و پول به حساب او واریز نشده باشد. اگر هر کسی هست که این شرایط را اقدام کرده و پول به حساب او واریز نشده است حتما به مراکز استانی بهزیستی مراجعه کند، بهزیستی پیگیر است و حتما رسیدگی می‌کند.

کاهش ۳۰ درصدی آمار دانشجویان بهزیستی

رئیس مرکز فناوری سازمان بهزیستی کشور درباره ساماندهی آمار و تعداد دانشجویان بهزیستی گفت: سامانه با صحت و سرعت می‌تواند کار انجام دهد، همه کسانی که نزد بهزیستی سابقه و پرونده دارند در سامانه‌ای موسوم به «ارمغان» ثبت هستند و شرایط مددجویی را دارند می‌توانند در این سامانه ثبت‌نام کنند. افرادی نمی‌توانستند چون شرایط را نداشتند مثلا کسی که برادر معلول دارد در سامانه حائزشرایط پرداخت شهریه دانشجویی نیست. یا افرادی که به هردلیلی قبلا می‌آمدند شهریه دانشجویی دریافت می‌کردند، آنها دیگر در سامانه نتوانستند ثبت‌نام کنند که در نتیجه حدود ۳۰ درصد از آن آمار به دلیل همین علت صحت اطلاعات که مبتنی بر فناوری و سامانه‌ای شد و به بانک‌های اطلاعاتی وصل شد، کاهش پیدا کرد.

رضازاده با اشاره به کاهش آمار دانشجویان بهزیستی در پی ساماندهی آنها افزود: با این اقدامات،  صرفه‌جویی منابع برای ما اتفاق افتاد و نتیجه این شد که ما سال گذشته توانستیم به دانشجویان تحت پوشش خود به‌رغم اینکه سال‌های قبل برای پرداخت سقف داشتیم، امسال دیگر در اکثریت موارد سقفی قرار ندهیم.

وی تصریح کرد: هر کسی که در سامانه ما ثبت‌نام کرده بود چه اولویت اول یا دوم به شرط اینکه هر ترم او زیر پنج میلیون تومان بود ما کل هزینه را به آنها پرداخت کردیم برای کسانی که فوق لیسانس داشتند حتی اگر اولویت «۲» بودند ما تا مبلغ هشت میلیون تومان و برای مقطع دکترا تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان را پرداخت کردیم. برای اولویت های «۱» در هرشرایطی با هر مبلغ شهریه‌ای، صد در صد آن را پرداخت کردیم. قبلا این اتفاق نمی‌افتاد و درصدی از شهریه را براساس گزارش مددکاری و بودجه بهزیستی پرداخت می‌کردیم. امسال با صرفه‌جویی منابع که با سامانه‌ای شدن آمار دانشجویان و تصحیح اطلاعات اتفاق افتاد، توانستیم به این دستاورد برسیم.  

به گزارش ایرنا، ۳ هزار و ۲۴۵ دانشجوی دارای معلولیت و مددجو در سال گذشته از خدمات بهزیستی استفاده کردند.

برچسب‌ها شهریه دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهریه دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو شهریه دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو سازمان بهزیستی کشور دانشجویان بهزیستی دانشگاه آزاد پرداخت کردیم سامانه ثبت نام ثبت نام کنند دانشگاه ها سال گذشته سامانه ای بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی‌اشکذری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه مشترک با مدیرکل و مسئولان امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری این دانشگاه را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۶ هزار دانشجو، ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و نزدیک به هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد از ابتدای مرحله مهدکودک تا دکتری را در خود دارد و بزرگ‌ترین عرصه یادگیری و تربیت در استان و بزرگ‌ترین حوزه جغرافیایی را ازلحاظ آموزش داراست.

وی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از معدود دانشگاهی بوده که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی را دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در کشور را ۶۰ هزار نفر از ۲۰ کشور دانست و عنوان کرد: در استان یزد ۲۰۰ نفر فقط از دو کشور افغانستان و عراق مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی‌اشکذری از برگزاری جلسه با مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پرداخت شهریه خبر داد و اضافه کرد: دغدغه مسئولان دانشگاه مشکلات دانشجویان غیر ایرانی در پرداخت شهریه ارزی است که در این زمینه با جلسات مستمری که داشتیم امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکار، رفع کننده دغدغه آنها باشیم.

وی بیان کرد: تشکیل شورایی متشکل از دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی در زمینه حل مشکلات اتباع، کارساز بوده و تشکیل شورای مرکزی، اتصال‌دهنده نمایندگان دانشگاه‌ها در استان است که خودشان قادرند بسیاری از مشکلات را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به امکانات این دانشگاه در برگزاری استارت‌آپ‌ها و کرسی‌های نظریه‌پردازی ادامه داد: مرکز رشد و سرای نوآوری پوشاک از محل‌هایی است که ظرفیت  جذب دانشجویان خلاق خارجی را دارد.

نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین از نوع فرصت محور است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین را تغییر دیدگاه از تحلیل محور به فرصت محور دانست و گفت: سازمان ملی مهاجرت کشور در شرایط کنونی به دنبال فرصت‌هاست در عین حال که نباید از تهدید‌ها غفلت کرد.انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه و معرفی تیپ فاطمیون در دفاع از حرم حضرت زینب(س) از این فرصت‌ها برای تغییر نگاه به اتباع کشور افغانستان استفاده شود.اتباع، تشکیل‌دهنده ۱۵ درصد جمعیت استان یزد و سومین استان ازلحاظ تناسب جمعیتی است و ۲۲ هزار دانش‌آموز و ۹۰۰ دانشجوی خارجی را در خود دارد.

علی محسنی‌راد یکی از مشکلات اتباع را آسیب‌های اجتماعی برشمرد و مطرح کرد: در دانشگاه به دنبال طرح‌های علمی هستیم که موضوع آن در شورای تأمین مطرح شده و متد علمی برای ساماندهی اتباع مدنظر است.

وی از دیگر موارد کارکرد دانشگاه را در رسانه و تولید محتوا دانست و بیان کرد: افغان هراسی برای ایرانیان و ایران هراسی برای اتباع، جو غالب کشور بوده و جامعه متأثر از این فضاست که در صورت عدم تولید محتوای مناسب، تلاش‌ها برای رفع مشکلات آنان است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، خدمات این سازمان را کمک‌های نقدی بلاعوض و معیشتی برشمرد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از امکانات محدود است.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی و مهارتی نیز از برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان خارجی و رئیس اداره پذیرش و ثبت‌نام و امور بین‌الملل از آمادگی برای بازدید دانش‌آموزان اتباع از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به‌منظور آشنایی با امکانات دانشگاه تحت عنوان در‌های باز خبر دادد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حاشیه جدید در لیگ برتر؛ تهدید رضایی به تسویه حساب با حامدی‌فر
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران