Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت امور دانشجویان صندوق رفاه گفت: صندوق رفاه برای وام مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور تمهیداتی را در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حاج جباری، سرپرست معاونت امور دانشجویان صندوق رفاه در خصوص وام مازاد هزینه تحصیلی دانشجویانِ تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشورگفت: در راستای اجرای بند "ج" تبصره ۹ قانون بودجه کل کشور در خصوص پرداخت مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش نهاد‌ها و سازمان مذکور، این وام از طرف صندوق با عنوان وام شهریه پرداخت می‌گردد، صندوق رفاه برای اجرای این تکلیف در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با مسئولین کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی مکاتباتی را انجام داده و شیوه نامه‌ای برای فرایند اجرا تدوین نموده است که توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) به تمامی مراکز استانی این نهاد حمایتی ابلاغ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این شیوه نامه شرایطی از جمله تضمین بازگشت مبالغ وام دانشجویان جامعه‌ی هدفِ نهادِ مذکور به صورت جمعی توسط آن نهاد صورت می‌پذیرد که نیاز به ضامن فردی نمی‌باشد و بازپرداخت وام مذکور پس از فراغت از تحصیل و پس از اشتغال پیش بینی شده است.برای سال تحصیلی پیش رو هم این وام در دستور کار صندوق رفاه قرار دارد و قابل پرداخت می‌باشد.

حاج جباری در خصوص طرح ارتقاء خوابگاه‌ها و آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشجویی اظهار داشت: در سال جاری با توجه به تعطیلی خوابگاه‌ها و آشپزخانه‌ها در فصل تابستان به منظور بازسازی و بهسازی و مرمت فضای کالبدی خوابگاه‌ها و تجهیزات آشپزخانه ها، صندق رفاه برنامه ریزی لازم جهت اجرای این طرح را در نظر دارد.

سرپرست معاونت امور دانشجویان صندوق افزود: خوشبختانه تعداد خوابگاه‌های با رتبه‌ی ۵ درطرح ارتقاء سال ۱۴۰۰ به رتبه‌های ۲ و ۳ کاهش یافته اند و این نویدِ بهبودِ فضا‌های خوابگاهی برای دانشجویان ساکن در خوابگاه خواهد بود. بر همین اساس تعداد زیادی از دانشگاه‌ها با اعلام آمادگی جهت شرکت در طرح مذکور صندوق را بر آن داشته تا با تشکیل کمیته تخصصی نیاز‌های دانشگاه‌ها را به روش‌های مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد و تا ۲۰ هزار ظرفیت خوابگاهی را با کمک دانشگاه‌ها و خیرین نیک اندیش به سرانجام برساند.

وی خاطرنشان ساخت: امیدواریم طی ده روز آینده بتوانیم به جمع بندی خوبی در این زمینه برسیم.

پحاج جباری در مورد تمدید مهلت ثبت وام‌های دانشجویی بیان داشت: مهلت ثبت وام‌های دانشجویی که توسط خود صندوق پرداخت می‌شود تا ۲۵ خرداد ماه تمدید شده است و دانشجویان متقاضی وام‌های دانشجویی می‌توانند تا ۲۵ خرداد ماه برای دریافت وام ثبت نام کنند. وام‌های دانشجویی شامل وام تحصیلی، ضروری، ویژه دکتری، مسکن متاهلی و شهریه است که دانشجویان می‌بایست طبق روال در سامانه صندوق رفاه درخواست خود را تا زمان اعلام شده ثبت نمایند. وام‌هایی که توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود نیز، دانشجویان تا تیرماه فرصت برای ثبت وام دارند.

حاج جباری در مورد افزایش سقف وام‌ها عنوان کرد: افزایش سقف وام‌ها جزو برنامه‌های صندوق در سال ۱۴۰۰ می‌باشد و بر اساس مصوبه هیات امناء محترم صندوق صورت می‌پذیرد؛ و همانطورکه اطلاع رسانی در رسانه‌ها کردیم امسال وام ویژه دکتری نیز از ماهانه ۷۰۰ هزار تومان به یک میلیون تومان در ماه افزایش یافت که به صورت شش ماهه به دانشجویان واجد شرایط پرداخت می‌شود.

سرپرست معاونت امور دانشجویان صندوق رفاه با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و تداوم شیوع بیماری کرونا تصریح کرد: صندوق رفاه دانشجویان از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کنار دانشجویان بوده و تمهیداتی برای رفاه حال این عزیزان اندیشیده که می‌توان به همکاری در خصوص اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی و تقویت وام‌های دانشجویی و افزایش مبالغ وام‌های دانشجویی که برخی تا دو سه برابر رشد داشتند و هدفمند کردن آن‌ها اشاره نمود.

لازم به ذکر است، همچنین صندوق رفاه برای کرونا، وام موارد خاص را پیش بینی نمود که با تشخیص معاون دانشجویی دانشگاه به دانشجو تعلق می‌گیرد و همچنین وامی برای دانشجویانی که خودشان و خانواده شان مبتلا به بیماری خاص هستند نیز در نظر گرفته شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان حاج جباری وام تحصیلی دانشجویان بی بضاعت مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان کمیته امداد امام خمینی سازمان بهزیستی وام های دانشجویی صندوق رفاه خوابگاه ها تحت پوشش وام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت