Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- کمک هزینه تشویقی برای 2 هزار و 900 دانشجوی دولتی تحت پوشش بهزیستی پس از تکمیل پرونده پرداخت می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، رئیس سازمان بهزیستی کشور در اولین جلسه شورای دبیرخانه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت از برنامه پرداخت کمک هزینه تشویقی برای 2 هزار و 900 دانشجو تحت پوشش شاغل در دانشگاه دولتی خبر داد و گفت: پس از پایان مهلت دو هفته‌ای برای تکمیل پرونده دانشجویی در سامانه دانشجویان سازمان بهزیستی کشور این پرداخت صورت خواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وحید قبادی‌دانا گفت: پرداخت شهریه فارغ از دهک‌های درآمدی خانواده دانشجویان و فارغ از شدت معلولیت صورت پذیرفته است.
وی افزود: بر اساس بودجه مصوب سازمان بهزیستی کشور برای معلولان خفیف تا دهک 10 نیز برای اولین بار پرداخت شهریه به طور کامل انجام شده است.

پرداخت تمامی بدهی‌های شهریه دانشجویان تحت پوشش به دانشگاه آزاد اسلامی
«مجید رضازاده» رئیس مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی کشور نیز در این نشست از واریز شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 1399_1400 دانشجویان تحت پوشش بهزیستی خبر داد و گفت: بنابر تاکید رئیس سازمان بهزیستی کشور دانشجویان تحت پوشش در رویکرد جدید با هدف شفافیت در آمار و سرعت‌بخشی به پرداخت شهریه ساماندهی شدند و بدهی‌های سال‌های 97 تاکنون تسویه شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی کشور با اشاره به راه‌اندازی سامانه دانشجویی از ابتدای سال جاری، گفت: تمامی شهریه‌ها به صورت الکترونیک پرداخت می‌شود و اکنون آمادگی داریم تا پس از معرفی دانشگاه آزاد به سامانه متصل و مستقیم شهریه را به دانشگاه واریز کنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون 23 هزار و 141 دانشجو در سامانه دانشجویی سازمان بهزیستی کشور ثبت‌نام کرده‌اند، عنوان کرد: از این تعداد 18 هزار نفر اطلاعات خود را در سامانه بارگذاری کردند که 14 هزار و 100 نفر از سوی مدیران کل استانی تایید و در دسترس ما قرار گرفته است و پس از ارزیابی نواقصی داشته‌اند که از 11 بهمن‌ماه به مدت 2 هفته سامانه برای ویرایش و تکمیل اطلاعات بازگشایی شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمک هزینه دانشجویان سازمان بهزیستی کشور تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا