Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: طی تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه آزاد، بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان بودجه برای کمک به تحصیلات عالیه افراد دارای معلولیت هزینه شده است.

به گزارش برنا؛ مجیدرضازاده روز سه شنبه در نشست با دانشجویان نخبه دارای معلولیت تحت که بصورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: سازمان بهزیستی یکی از فعالیت های خود را بر روی حمایت از دانشجویان گذاشته، دانشجویی یکی از ابزار توانمندسازی افراد در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع به ایجاد فرصت های برابر برای همه افراد کمک و به ارتقا مادی و معنوی آنها کمک می کند. سازمان بهزیستی این مهم را در سال های اخیر انجام داده و آن را تعمیم بخشیده است.

او ادامه داد: در دو سال اخیر برای نظم دهی بهتر برای این امور مرکز فناوری اطلاعات، کمیته تخصصی را برای حمایت از دانشجویان تشکیل داده است. بعد از شکل گیری شیوه نامه جدید، سازمان بهزیستی حالا علاوه بر دانشجویان دانشگاه های غیردولتی، حالا دانشجویان دولتی را تحت پوشش قرار می دهد.

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: کمک های دیگری از جمله تفاهم نامه ها با دانشگاه های مختلف از  جمله دانشگاه آزاد انجام شده و بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان بودجه برای کمک به تحصیلات عالیه افراد دارای معلولیت هزینه کرده است. سعی کردیم تلفیق اجتماعی و توانمندسازی اتفاق بیفتند.

رضازاده ادامه داد: با الکترونیکی کردن امور مالی حدود ۳۰ درصد در منابع مالی صرفه جویی شده تا به افراد مستحق این خدمات کامل تر و سریع تری ارائه بدهیم.

او تاکید کرد: با راه اندازی این سامانه ۲۲ هزار نفر از جمعیت تحت پوشش خود در دو حوزه اجتماعی و توانبخشی به عنوان دانشجو داریم و اکثریت این افراد در دانشگاه آزاد مشغول تحصیل هستند و 2700 نفر هم در دانشگاه های دولتی و روزانه تحصیل می کنند.

رضازاده گفت: حدود ۱۰۹ نفر این افراد در رشته های پزشکی، ۶۲۵ نفر در رشته های دکترا، سه هزار نفر در رشته های کارشناسی و کاردانی و ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر در رشته های کارشناسی به صورت پیوسته و ناپیوسته مشغول به تحصیل هستند.

او اظهار کرد: از این جمعیت تقریبا حدود ۴۵ درصد دارای معلولیت هستند و سازمان بهزیستی برای توانمندسازی این افراد کمک هایی را انجام می دهند و در فهرست ما حضور دارند. این افراد ۱۰ هزار و ۱۰۴ نفر هستند که ۴۵ درصد از آنها معلولیت شدید دارند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی دارای معلولیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • بیرون کردن دانشجویان فرانسوی توسط پلیس پاریس
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد