Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@13:35:31 GMT

برنامه های اولویت دار دانشگاه علوم بهزیستی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۶۱۸۵

برنامه های اولویت دار دانشگاه علوم بهزیستی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر حمیدرضا خانکه، «معرفی و توسعه» دانشگاه علوم بهزیستی را از برنامه های اولویت دارد اعلام کرد و گفت: دانشگاه علوم بهزیستی متفاوت است و ماموریت متفاوتی دارد. این دانشگاه سطح سوم خدمات سلامت یعنی توانبخشی که بسیار با اهمیت است را ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه ما بسرعت درحال پیرشدن است و از طرفی، ما حوادث و سوانح متعددی مثل حوادث ترافیکی داریم که معلولیت های مختلفی را به جامعه تحمیل می کند، و همچنین بیماری های مزمن، سکته های مغزی و مشکلات قلبی و ابتلاهای مختلف، سبب شده که نیاز به خدمات تعریف شده بعد از دوره حاد را داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: ماموریت دیگر دانشگاه در حوزه سلامت اجتماعی است که حلقه مفقوده در نظام سلامت محسوب می شود، چون شواهد زیادی نشان می دهد که بیش از ۷۵ درصد سلامت وابسته به عواملی خارج از نظام سلامت است، بنابراین عوامل اجتماعی سلامت خیلی مهم بوده و دانشگاه علوم بهزیستی این بضاعت را دارد که در حوزه اجتماعی مطالعاتی را انجام دهد و شواهد علمی تولید کند و قسمت مغفول مانده سلامت را پوشش بدهد.

وی ادامه داد: ما در بحران شیوع ویروس کووید ۱۹ هم می بینیم که حجم زیادی از سلامت، تبعیت مردم از توصیه های بهداشتی و درمانی در خارج از نظام سلامت است که تحت تاثیر عوامل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، باورها و سرمایه های اجتماعی است لذا در این حوزه نیز دانشگاه علوم بهزیستی می تواند متولی باشد.

خانکه، «توسعه مراکز پزشکی و توانبخشی تحت پوشش دانشگاه» و ارتباط فعال خدمات توانبخشی با خدمات جامع سلامت را از دیگر برنامه های خود عنوان کرد و اظهار داشت: با توسعه مراکز پزشکی و توانبخشی و ادغام خدمات توانبخشی در زنجیره خدمات نظام سلامت، تعریف و تدوین استانداردها، دستورالعمل ها و گایدلاین های مرتبط، امیدوارم بتوانیم زنجیره خدمت توانبخشی در سطح کشور تعریف کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم بهزیستی، یک دانشگاه منحصربفرد است که بیشترین دانشجویان آن در مقاطع تحصیلات تکمیلی اشتغال دارند، گفت: وجود بیش از ۶۰ درصد دانشجویان در مقاطع ارشد و دکتری، ظرفیت بسیار بالایی است و ما باید متخصصان در رشته های بین رشته ای مورد نیاز جامعه و در راستای اهداف دانشگاه های نسل سوم که کارآفرینی و تولید ثروت است را تربیت کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: بنا به دستور و سیاست وزارت بهداشت، ما باید با وزارت علوم در ارتباط باشیم، ما تنها دانشگاهی هستیم که تعدادی از دانشجویان در رشته های وزارت علوم در دانشگاه ما در حال تحصیل هستند و بنوعی با وزارت علوم در حال ارتباط هستیم و می توانیم یک الگوی موفق برای ارتباط دو وزارتخانه بهداشت و علوم باشیم.

وی اظهار داشت: توسعه و اتمام عملیات اجرایی پروژه های نیمه تمام دانشگاه مانند بیمارستان های ایثار، یافت آباد و اخوان و مشارکت آحاد دانشگاه در زمینه توسعه دانشگاه و تربیت و معرفی مدیران جوان برای احراز پست های مدیریتی و تقویت بدنه مدیریتی دانشگاه، از دیگر برنامه های دانشگاه است.

خانکه از دیگر اولویت های دانشگاه را «تسهیل فرآیند تحصیل و فارغ التحصیلی» دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری که بواسطه شیوع کرونا، پایان نامه ها و رساله هایشان متوقف شده و نتوانستند کارشان را انجام بدهند و دانشجویان کارشناسی که کارورزی و واحدهای عملی شان متوقف شده و نیاز به رسیدگی دارد ذکر کرد.

وی با اشاره به علاقه خود نسبت به ارتباط مداوم با بدنه دانشجویی دانشگاه، گفت: ما در کنار دانشجویان هستیم، آنان فرزندان ما هستند و فراق دانشجویان ما را هم رنج می دهد. دانشگاه بدون حضور دانشجو هویت و معنی ندارد، بنابر این باید ارتباطمان را با دانشجویان حفظ کنیم و در کنارشان باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: ماموریتی که به حوزه دانشجویی سپردم، ارتباط دائم با دانشجویان و  پیگیری دغدغه هایشان است. حوزه آموزش هم همینطور ، باید به دانشجویان کمک کنیم تا این دوره بحرانی که هم ناشی از شیوع کروناست و هم ناشی از تحریم ظالمانه ابرقدرت هاست، به امید خدا طی شود.

وی توسعه حوزه پژوهش را از دیگر اولویت های دانشگاه خواند و گفت: امیدوارم بتوانیم در رتبه های پژوهشی و در حوزه فناوری، به جایگاه اصلی خودمان دست پیدا کنیم، کمیته تحقیقات دانشجویی از اولویت های بنده است.

خانکه گفت: خدمات رفاهی کارکنان و دانشجویان از اولویت ها است، برغم اینکه وضع مالی دانشگاه خوب نیست، اما با ارتباطاتی که با بدنه وزارت بهداشت برقرار کردیم، کمک می کنند تا در این مقطع زمانی بسیار سخت کرونا، پرداخت ها چه در حوزه دانشجویی، چه کارمندی و چه حوزه اساتید، به موقع صورت گیرد تا همکاران در این شرایط سخت اقتصادی، دغدغه حقوق و مزایای خود را نداشته باشند.

کد خبر 5056704

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی حوزه توانبخشی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سازمان سنجش وام دانشجویی دانشجویان آموزش مجازی دانشگاه پیام نور پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ثبت نام دانشجویان دانشگاه ها آموزش پزشکی آزمون دکتری تخصصی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نظام سلامت اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند