Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در اجرای بخشنامه مشترک معاونان آموزشی، بهداشتی و دانشجویی وزارت بهداشت در مورد تداوم آموزش های دانشجویان در شرایط کرونایی کشور در دانشگاه ها، راهکارهای تداوم آموزش مباحث تئوری و برنامه های آموزش بالینی دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی نشستی با حضور ریاست ، معاونان و مدیران گروه های آموزشی این دانشگاه  مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با مروری از اقدامات انجام شده همزمان با تعطیلی دانشگاه ها جهت تدارک زیر ساخت های لازم به لحاظ فنی و اجرایی برای تداوم آموزش دانشجویان از طریق فضای مجازی، ثبت و ضبط اطلاعات در سامانه های مربوطه و استفاده از نرم افزارهای معرفی شده وزارت بهداشت برای امور آموزشی دانشجویان توسط اعضای هیات علمی، از همکاری و همراهی اساتید دانشگاه در اجرای برنامه های آموزشی دانشگاه، تشکر کرد. 

وی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را یکی از دانشگاه های موفق در اجرای برنامه های آموزشی از طریق فضای مجازی برشمرد.

عرب با اشاره به بخشنامه مشترک معاونان آموزشی، بهداشتی و دانشجویی وزارت بهداشت، افزود: چندین نشست را با مسئولان وزارت بهداشت و روسای دانشکده های توانبخشی کشور داشتیم تا بتوانیم از راهکارها و نقطه نظرهای آنان در بازگشایی دانشگاه با کمترین آسیب و حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه استفاده کنیم.

وی بر حفظ سلامتی دانشجویان بعنوان اولویت اصلی مسئولان دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: مسئولان دانشگاه با هر فعالیتی که  تداوم آموزش های دانشجویان را با رعایت مسایل بهداشتی و حفظ سلامتی آنان و اعضای هیات علمی امکان پذیر کند، حتی اگر متحمل هزینه های سنگین و سختی در این راه شوند، موافقند. هر چند که بهترین فعالیت ها با شرایط ایده آل فاصله دارد، اما تلاش می کنیم تا در شرایط کنونی کشور، بهترین کاری که بنفع دانشجویان، اساتید و کارکنان باشد، انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اضافه کرد: آموزش مباحث تئوری با پشتیبانی مدیریت بخش IT  دانشگاه، از اوایل اسفندماه سال گذشته و همزمان با تعطیلی دانشگاه ها، بصورت مجازی برای تمامی دانشجویان انجام شده و همچنان نیز ادامه خواهد داشت، و مساله کارورزی دانشجویان نیز با معرفی رسمی و کتبی دانشجویان از طریق دانشگاه و با هزینه دانشگاه ، به مراکز پزشکی و توانبخشی، امکانپذیر است.

در ادامه این نشست، دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ارائه گزارش کوتاهی از برنامه های فرهنگی و فعالیت های دانشجویی که طی سه ماه گذشته بصورت مجازی اجرا شد، تداوم آموزش های مجازی و انجام دوره های کارورزی در نزدیک ترین مراکز پزشکی و توانبخشی نسبت به محل سکونت دانشجویان را مورد تاکید قرار داد.

دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز گزارشی از چگونگی فعالیت مراکز پزشکی و توانبخشی تحت پوشش دانشگاه در شرایط کرونایی کشور ارائه داد و موافقت خود با تداوم آموزش های مجازی و استفاده از نزدیک ترین مراکز پزشکی و توانبخشی نسبت به محل سکونت دانشجویان با هماهنگی و پشتیبانی معاونت آموزشی دانشگاه را اعلام کرد تا دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه با کمترین احتمال خطر ابتلا به کرونا مواجه شوند.

در ادامه این نشست، دکتر سهیلا شهشهانی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم بهزیستی، راهکارهای اجرای برنامه های آموزشی در شرایط کنونی و پشتیبانی اجرایی و آموزشی از دانشجویان را ارائه داد و تعدادی از مدیران گروه های آموزشی نیز نقطه نظرهای خود در ارتباط با تداوم آموزش های مجازی، چگونگی اجرای پایان نامه ها، برگزاری دوره های کارورزی و امتحانات پایان ترم گروه خود را مطرح کردند.

دکتر آرش میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تصمیم نهایی برای هر بخش از امور آموزشی را بیان کرد و از مدیریت بخش IT خواست تا چگونگی توسعه آموزش های مجازی و همچنین برگزاری آزمون های پایان ترم  از طریق مجازی را مورد بررسی قرار بدهند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی، تداوم آموزش های مجازی با همکاری مدیران گروه ها و اعضای هیات علمی، برگزاری کارورزی ها بویژه کارآموزی دانشجویان ترم آخر از طریق نزدیکترین مراکز پزشکی و توانبخشی به محل سکونت دانشجویان در تهران و شهرستان ها، تصمیم نهایی درمورد حذف ترم یا واحد درسی در صورت درخواست دانشجویان، چگونگی اجرای پایان نامه ها و امور آزمایشگاهی با همکاری اساتید و مدیران گروه های آموزشی و تصمیم گیری برای موارد خاص را به عنوان تصمیمات جمعی حوزه آموزش دانشگاه اعلام کرد.

دکتر عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی با تشکر از همه مدیران گروه های آموزشی در پشتیبانی و همراهی دانشجویان و اعضای هیات علمی طی ماههای اخیر، تاکید کرد: باید خودمان را با شرایط کنونی کشور که هنوز در شرایط کرونایی بسر می بریم،  وفق دهیم تا از این شرایط، با حفظ سلامتی حداکثری و حداقل مشکلات عبور کنیم.

کد خبر 4949196

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دانشجویان حوزه توانبخشی دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا امتحانات پایان ترم آموزش مجازی دانشگاه ها دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کاردانی نظام جدید سازمان سنجش دانشگاه های ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مدیران گروه های آموزشی مراکز پزشکی و توانبخشی تداوم آموزش های مجازی اعضای هیات علمی برنامه های آموزش آموزشی دانشگاه مدیران گروه ها وزارت بهداشت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی در مراسم تجلیل از اساتید سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان گفت: برخی از طرح‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است خاطر نشان کرد: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.

معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به اینکه دانشمندان ایرانی همچون ابوعلی سینا، خوارزمی، غیاث الدین جمشید کاشانی و ... نقش کلیدی را در توسعه علمی داشتند، خاطر نشان کرد: امروز نیز اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها نقش مهمی در تحقق دانشگاه حکمت بنیان دارند.

معاون آموزشی وزارت علوم استادمحوری را دیگر رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه‌ها به صورت استادمحور انجام می‌شود.

عموعابدینی به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه‌ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین‌المللی معرفی می‌شوند.

وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده‌ها نیز سرایت یابد.

۹ طرح آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاهی کاشان در آیینی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

این طرح‌ها شامل فیزیک‌سرای دانشگاه، مرکز توانمندسازی اجتماعی، مرکز بین‌المللی‌سازی علوم انسانی، خانه سلامت، کلینیک حقوق، خانه خلاق علوم انسانی، آزمایشگاه روانشناسی، و آزمایشگاه حیوانات فیزیولوژی ورزشی است.

کد خبر 6098173

دیگر خبرها

  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی